H ζωή είναι δώρο. Σαν ένα σπιτικό ηδύποτο σε ακριβό σκαλιστό ποτηράκι, γεμάτο γεύσεις

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ένα Φωτογραφικό ...Αλφάβητο

Πριν λίγες μέρες μια καλή μας δικτυακή Φίλη, το "Δελφινάκι", στο όμορφο ιστολόγιό της εδώ:


έβαλε μια πάρα πολύ όμορφη πρόσκληση-καλεσμα, ανοιχτό σε κάθε δικτυακό φίλο.
Μας κάλεσε να δημιουργήσουμε ένα, τρόπον τινά, Φωτογραφικό Αλφάβητο σύμφωνα με την πρότασή της εδώ:





Με λίγα λόγια να δημιουργήσουμε ένα Φωτογραφικό Αλφάβητο. Εικοσιτέσσερις δικές μας φωτογραφίες. Μία φωτογραφία για κάθε γράμμα του αλφαβήτου.
Είναι πάρα πολύ όμορφο, δίνει ένα όμορφο αέρα σαν ιδέα και αρκετά πρωτότυπο.
Πάμε λοιπόν να δούμε και το δικό μου Προσωπικό Φωτογραφικό Αλφάβητο.

Στο γράμμα "Α", πανηγυρικά ανοίγει το φωτογραφικό αλφάβητο ο Άρης....!!! ο πολυαγαπημένος μας Σκύλος. Το μικρό μας "ψυχοπαίδι" που μας χαρίζει απέραντη αγάπη και ευλογία ζωής.



Στο γράμμα "Β":  μια Βίλλα στην Καστέλλα, ποζάρει εντυπωσιακή, μεγαλοπρεπής, κουβαλώντας τη μεγάλη ιστορία του σπιτιού αλλά και της περιοχής.




Στο γράμμα "Γ" δικαιωματικά οι Γλάστες στην αυλή του πατρικού σπιτιού, στέκουν εκεί με τη δική του φυσική ομορφιά και το κάλος τους.




Στο γράμμα "Δ" καμαρώνουν τα Δώρα της εξαίρετης δικτυακής φίλης Ρένας Χριστοδούλου, στο πανέμορφο και δημιουργικό της δικτυακό χώρο  Δια Χειρός Ρένα Χριστοδούλου. Τα πανέμορφα Δώρα της, για τα οποία την ευχαριστώ από καρδιάς, μου τα έστειλε, καθώς ήμουνα τυχερός σε μια δική της εορταστική κλήρωση. 




Στο γράμμα "Ε" μια Εφημερίδα που φωτογράφισα στο Μουσείο Γκαζιού στο Γκάζι. Έχει αναφορά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ιστορικό Γκαζοχώρι στην Αθήνα του 19ου αιώνα με τη λειτουργία του εργοστασίου. 




Στο γράμμα "Ζ" τι άλλο από Ζωγραφική. Η Μητέρα μου ήταν ζωγράφος. Πολλοί από τους πίνακές της κοσμούν τους τοίχους του πατρικού σπιτιού. Να ένας από αυτούς λοιπόν. 




Στο γράμμα "Η" ένα πανέμορφο Δώρο, χειροποίητο Ημερολόγιο φτιαγμένο με μεράκι και ζεστασιά από την Άννα μας , (ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ),   στέκει εκεί να τρέξει τον καινούργιο χρόνο.




Στο γράμμα "Θ" η λατρεμένη μου Θάλασσα....! στέκει πάντα μαγεύτρα, να με συγκινεί, να με εμπνέει, να με καθοδηγεί και να με γεμίζει ανάσες ζωής.




Στο γράμμα "Ι" ο Ίσκιος...! με δέος, το παιχνίδισμα φωτός και σκότους δημιουργεί φωτογραφικά στιγμιότυπα που πραγματικά συγκινούν και είναι πηγές έμπνευσης για πολλές σκέψεις και αναφορές. Αν ρωτάτε για την πηγή του ίσκιου θα σας απαντήσω ότι είμαι ...εγώ.



Στο γράμμα "Κ, ποζάρει ένα όμορφο Καρουζέλ....! από τα αγαπημένα μου διακοσμητικά στοιχεία ενός χώρου. Ένα αγαπημένο παιχνίδι φορτωμένο με όμορφες αναμνήσεις και διάθεση.




Στο γράμμα "Λ" κυριαρχεί η Λάμπα...! η παλιά κλασική Λάμπα του σπιτιού, που όσα χρόνια και να περάσουν κρατάει άσβηστη τη δική φλόγα για τις καρδιές μας.





Στο γράμμα "Μ" φιγουράρει μια Μοτοσυκλέτα θρύλος....! η YAMAHA RD350. Την πέτυχα σε μια έκθεση παλιών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στην Κηφισιά και την αποθανάτισα με το υπέροχο γαλάζιο της χρώμα. Στους εραστές του είδους είχε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους.







Στο γράμμα "Ν" συναντάμε ένα Νεοκλασικό σπίτι. Από μια βόλτα μου στην Πλάκα, φαντάζει σαν όνειρο βγαλμένο από μια άλλη εποχή. Ανέκαθεν προσωπική μου λατρεία τα νεοκλασικά σπίτια, δυστυχώς στην πατρίδα μας τα βιάσαμε κατ' εξακολούθηση για χάρη των ηλίθιων πολυκατοικιών.







Ώρα για το γράμμα "Ξ". Τι άλλο από Ξύλο...! ένα αγνό υλικό δίπλα και παντού. Μια ξύλινη λοιπόν παλέτα από αυτές που πετάγονται αφειδώς στο δρόμο αλλά αποτελούν μοναδική πηγή έμπνευσης και δημιουργίας σε πολλούς από εμάς.






Για το γράμμα "Ο" διάλεξα τον Ουρανό της Αττικής. Και μάλιστα συννεφιασμένο. Όπως δηλαδή τον λατρεύω και τον αγαπώ, ιδιαίτερα τον Χειμώνα.







Στο γράμμα "Π" δεσπόζει το Ποδήλατό μου...! Κομμάτι της ζωής μου, αχώριστος σύντροφος, μοναδική πηγή ανάσας και ζωής στην καθημερινότητά μου.






Για το γράμμα "Ρ" τώρα, οι Ρίζες ενός μεγάλου και ηλικιωμένου δέντρου αποτελούν μια πολύ όμορφη εικόνα για να δούμε τη δύναμή τους αλλά και την συμβολική τους σημασία.






Στο γράμμα "Σ" θα συναντήσω επίσης κάτι που λατρεύω και για μένα αποτελούν μόνιμα πηγή έμπνευσης και διάθεσης. Σύννεφα....! γκρίζα, βαριά σύννεφα της βροχής ή της καταιγίδας. Επιβλητικά και εντυπωσιακά.







Για το γράμμα "Τ" έχουμε την Τριανταφυλλιά....! την βασίλισσα ενός κήπου. Ο Πατέρας μου, μεταλαμπάδευσε την αγάπη του και την λατρεία του για τις τριανταφυλλιές και σε μένα. Έτσι στο πατρικό μου, τρεις από αυτές γράφουν ιστορία γύρω στο 45 χρόνια, κοντά μισό αιώνα.






Φτάνουμε στο γράμμα "Υ". Εδώ επιβλητική μια Υψικάμινος. Οπως την αποθανάτισα στο Γκάζι στην Αθήνα. Απομεινάρι του ιστορικού εργοστασίου στο παλιό Φωταέριο. Κουβαλάει χρόνια βαριάς ιστορίας.






Στο γράμμα "Φ", ιδού ένα φωτισμένο Φανάρι. Μου αρέσουν πολύ, τα αγαπώ. Τα βρίσκεις σε άπειρα σχέδια και μπορεί να σου δώσουν υπέροχη ομορφιά.






Για το γράμμα "Χ" τι άλλο, για μένα, από ένα μεγάλο μου απωθημένο. Το Χιόνι....! μας λείπει πάντα, το αγαπώ, και έχει το δικό του στιγμα στη ζωή και στη φύση.





Στο γράμμα "Ψ" έχω τα Ψάρια...! χωρίς σχόλια ιδιαίτερα εδώ σε μια εικόνα όμορφη, γεμάτη φύση.







Κλείνω το Φωτογραφικό μου αλφάβητο με το έσχατο γράμμα "Ω". Εδώ επίσης κάτι αγαπημένο μου. Ένα Ωρολόγιο κλασικό. Ένα εκκρεμές γραφείου κλασικό, όμορφο και αυθεντικό. Σου δίνει κάτι απόλυτα διαφορετικό με τον ήχο του και την υφή του.






Εδώ έκλεισε το Φωτογραφικό μου αλφάβητο. Να ευχαριστήσω το Δελφινάκι για την έμπνευση-πρόταση. Την θεωρώ πολύ καλή, πολύ διασκεδαστική και μην νομίσετε έυκολη. Προσωπικά το απόλαυσα. Μπορείτε να την συνεχίσετε την όμορφη αυτή σκυτάλη.


28 σχόλια:

  1. Ηρτα βουρητή που λαλούμε τσε στη Κύπρο. Μετάφραση: μόλις είδα το σχόλιο σου, ήρτα τρέχοντας να δω την ανάρτηση σου. Διπλή η χαρά μου γιατί είσαι ο πρώτος άντρας {μπορεί και ο μοναδικός},που συμμετέχει
    Σ ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου. Απόλαυσα πολύ όλες τις φωτογραφίες σου. Μου άρεσε πολύ η σκέψη σου να δείξεις και τα δώρα των δικτυακών φίλων και το κείμενο στην κάθε μια φωτογραφία, πολύ όμορφη εισαγωγή για την κάθε φωτογραφία που ακολουθουσε. Όπως γράφω στην εισαγωγή μου,μου αρέσει πολύ η ζωγραφική. Ήταν το όνειρο μου να γίνω ζωγράφος.δυστυχώς έμεινε όνειρο. Πολύ όμορφος ο πίνακας της μητέρας σου. Την θάλασσα,εννοείται,πως την αγαπώ κι εγώ πολύ και το καλοκαίρι. Στο Ι, έξυπνο ο ισκιος. Στο Κ,συγκινηθηκα με τις αναμνησεις που κουβαλα και χαιρομαι πολύ που το εχεις και το προσεχεις. Στο Ν και μενα μου αρεσουν πολύ,οπου δω και γω τα φωτογραφιζω. Μου αρεσουν πολύ,η ομορφια της τοτε εποχης,παντα προσεχω πιο πολύ τα μπαλκονια,έχουν κάτι το ρομαντικό τα σπίτια και τα μπαλκόνια {για μένα}. Στο Υ,δε καταλαβα τις είναι η υψικάμινος. Στο Χ,αφού σου λείπει το χιόνι για έλα μια βόλτα από το μπλογκοσπιτάκι μου :}} Μου αρέσουν πολύ όλα αυτά τα παλιά,που θυμίζουν παλιές εποχές,μου άρεσε το ρολόι στο Ω
    Να έχεις μιαν όμορφη εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο αλφάβητο και εμπνευσμένες φωτογραφίες.
    Θα σταθώ στον Άρη πρώτα από όλα είναι κούκλος. Τον παντρεύεις; Έχω μια κούκλα ξέρεις...τσαούσα λίγο και θα τον στρώσει χιχιχιχι
    Να τα χαρείς τα δώρα της Ρένας λατρεμένη χρυσοχέρα της γειτονιάς.
    Έξυπνες φωτογραφίες στα δύσκολα γράμματα.
    Και το καρουζέλ μ'αρέσει και εμένα. Έχω ήδη δυο Θα τα φωτογραφίσω να τα δείτε κάποια στιγμή.
    Στο Ξ τι ετοιμάζεις πάλι; Θα δούμε καμιά ξυλοκατασκευή;
    Κι εγώ λατρεύω σύννεφα και θάλασσα!!
    Όμορφες φωτογραφίες σαν να έκανες ένα φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής σου. Μπράβο σου
    Καλό σου απόγευμα Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας γέμισες όμορφες εικόνες και ταιριαστές

    Καλό βράδυ Γιάννη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σου Δελφινάκι. Καλή βδομάδα.
    Ο Πρώτος άντρας ε της συμμετοχής ; για δες.....! ας είναι. Το κρατώ ως προνόμιο.
    Ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου και τα σχόλιά σου.
    Ο Ίσκιος στο "Ι" είναι αποτέλεσμα μιας δικής μου φωτογραφίας μέσα σε προχωρημένη μοναχική νύχτα στο δρόμο. Βλέπεις πολλές φορές αργά ο Άρης έχει ανάγκη από ...νυχτερινό περίπατο.
    Η Υψικάμινος είναι ένα ψηλό κτίσμα, όπως το φουγάρο, στο οποίο μέσα του γίνονται διεργασίες καύσης διαφόρων στοιχείων για να παράγουμε κάτι. Εν προκειμένω η καύση του φωταερίου για να παραχθεί ενέργεια.
    Ήθελες να γίνεις ζωγράφος ε ; όμορφη η ζωγραφική. Μεγάλη τέχνη με δυνατότητα έκφρασης. Ωωωω έχεις χιόνι στο μπλογκ σου ; χμμμμ ετοιμάζω σκούφο και γάντια και έρχομαι πως το είπες ; ....βουρητός....! (ποιητικά τα Κυπριακά).
    Και πάλι σε ευχαριστώ Δελφινάκι για την όμορφη ιδέα και κάλεσμά σου.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άννα μου καλησπέρα σου καλή μου.
    Τελικά όμορφη αυτή η ιδέα. Σαν φωτογραφικό ημερολόγιο της ζωής μας ένα πράμα.
    Δεν ετοιμάζω κάτι ξυλουργικό, προς το παρόν τουλάχιστον. Με τραβάει μια άλλη δημιουργία συγγραφικής έμπνευσης.
    Ο Άρης είναι αστέρι. Φυσικά και τον παντρεύουμε, αμέ....!
    Θέλω να μας δείξεις τα Καρουζέλ σου εντάξει ; τα λατρεύω και ξέρω ότι θα έχεις κάνει άριστες επιλογές.
    Όσο για τα σύννεφα και τη θάλασσα, η μεγάλη μου αγάπη.
    Άννα μου και πάλι σε ευχαριστώ για όλα και εύχομαι καλή σου βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελένη μου αν το έκανα αυτό χαίρομαι που άπλωσα λίγη ομορφιά που έχουμε ανάγκη.
    Σε ευχαριστώ ποιήτριά μας και εύχομαι μια καλή βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά αυτό το φωτογραφικό δρώμενο-παιχνίδι, αποκαλύπτει πολλά για τον δημιουργό του!
    Τον γλυκό του σκύλο, το ποδήλατο του, τα "παλιά" αντικείμενα-σπίτια, τη σκιά του, τα ξυλουργικά του ταλέντα και όλες τις άλλες του αγάπες!

    ΑΦιλιά πολλά και καρδιάς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στεφανία δεν έχεις καθόλου άδικο.
    Αποτελεί ένα πλάγιο ξεγύμνωμα πτυχών του εαυτού μας.
    Με κομψό και όμορφο τρόπο.
    Ξέρεις κάτι ; είναι στιγμές που ανατριχιάζω σαν αναλογίζομαι πόσες προσωπικές μας πληροφορίες μπορεί να έχει στα χέρια του ο οποιοσδήποτε μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν.
    Θα μου πεις, βλέπεις πολλά ...θρίλερ Γιάννη μου.
    Ναι, σωστά.
    Είναι και αυτό μία παράμετρος.
    Ευχαριστώ Στεφανία μου για τις τρυφερές παρατηρήσεις.
    Καλή βδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ διαφορετικές εικόνες οι δικές σου φίλε Γιάννη.
    Ο ίσκιος πολύ εμπνευσμένη φωτογραφία.
    Τα καρουζέλ τα λατρεύω κι εγώ,αλλά παράξενο πράγμα δεν έχω ούτε ένα.
    Σκύλο δεν έχω ,αλλά ο Άρης σου είναι κούκλος.
    Όντως μαθαίνουμε πολλά ο ενας για τον άλλον μέσα από αυτό το παιχνίδι,ευτυχως δεν είναι υψιστης σημασίας για να τα χρησιμοποιήσει κακόβουλα κάποιος.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φοβερά εμπνευσμένες οι φωτογραφίες σου Γιάννη μου! Και η Στεφανία και η Ρένα έχουν ένα δίκιο! Τις αράδιασες σαν στοιχεία του κόσμου σου και του εαυτού σου όπως στα αστυνομικά σου! χαχα Τελικά με τις φωτογραφίες όλοι δείχνουμε ό,τι αγαπάμε και ό,τι μας εκφράζει. Δείχνουμε την οπτική μας! Και δεν είναι κακό. Καθόλου κακό. Αντίθετα θα μπορούσαμε να το δούμε σαν έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης. Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ένα παιχνίδι. Να βάζει κάποιος μια έννοια και ο καθένας μας να τραβάει μια σχετική φωτογραφία που τον εκφράζει περισσότερο. Ξέρεις πόσες όμοιες φωτογραφίες και συνάμα πόσο διαφορετικές θα τραβούσαμε; Η οπτική που βλέπει ο καθένας μας τα πράγματα έχει σημασία! Φοβερή δουλειά έκανες φίλε μου, συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρένα μου καλησπέρα σου κορίτσι μου.
    Ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου.
    Κάθε φωτογραφία απ τον καθένα μας είναι και ένα μικρό παράθυρο στον κόσμο του.
    Από εκεί μπορείς να καταλάβεις πράγματα για τον άλλον.
    Ο Ίσκιος ναι ήταν μια φωτογραφία που βγήκε στην τύχη. Σαν ακολουθεί το μάτι τα βήματά σου στη νύχτα και βλέπεις τον ίσκιο σου να κάνε παιχνίδι, λίγη φαντασία σαν έχεις μπορείς να το παγώσεις στη μνήμη.
    Καλό βράδυ Ρένα μου με πολλές ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαίρη μου,
    τελικά η έμπνευση που μας έδωσε το Δελφινάκι ήταν πολύ καλή. Είχε βάθος. Άνοιγε δυνατότητες έκφρασης.
    Και εγώ ψάχνω δρώμενα με διάρκεια Μαίρη μου. Αλλά τα θέλω στο ΣΙΝΕΦΙΛ και δεν ξέρω τι να σκεφτώ.
    Κάθε φωτογραφία είναι ένα παράθυρο στον κόσμο μας.
    Αυτό που λες με την έννοια για κάντο πιο συγκεκριμένο να το δούμε, ενδιαφέρον το ακούω.
    Ευχαριστώ πολύ καλή μου για τα καλά σου λόγια.
    Καλό ξημέρωμα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παράδειγμα αν σου έλεγα να τραβήξεις φωτογραφία για να εκφράσεις την έννοια της μουσικής ή της πίστης ή του φιλοτελισμού και όταν την παρουσίαζες να συνόδευες με λίγα λόγια την φωτο σου μεταφέροντας μας αυτό που είδες μέσα από τα μάτια σου πώς θα σου φαινόταν; Ή το βιβλίο πώς θα επέλεγες να το ορίσεις φωτογραφικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ ξεχωριστό το φωτογραφικό αλφάβητο σου Γιάννη και φαίνεται ότι απόλαυσες τη δημιουργία του! Η έμπνευση σου σε κάποιες φωτογραφίες επίσης εμφανής!
    Να 'σαι πάντα καλά, να συμμετέχεις στα διαδικτυακά μας δρώμενα.
    Καλή σου Τρίτη Γιάννη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαίρη μου καλησπέρα σου.
    Ωωωωωω βάζεις ένα υπέροχο θέμα τώρα....! και θα έλεγα θέμα που θέλει δουλειά, θέλει σκέψη, θέλει έμπνευση.
    Θα έλεγα ολόψυχα ναι σε μια τέτοια συμμετοχή. Βέβαια έχει ένα προαπαιτούμενο. Την φωτογραφική μηχανή ανά ...χείρας. Και έμπνευση, πολύ έμπνευση.
    Προσωπικά θα έλεγα να του δώσεις σάρκα και οστά. Κάτι όμορφα πνευματικό γεννιέται στη σκέψη σου. Αν θέλεις μπορείς να ζητήσεις τη γνώμη και της Έλλης εδώ με το φωτογραφικό της μπλογκ και να το προχωρήσουμε.
    Εγώ είμαι θετικός και νιώθω να έχει μεγάλο βάθος.
    Περιμένω νεώτερα.
    Σε φιλώ.
    Για κάθε λεπτομέρεια το mail μου το ξέρεις για να το δούμε πως θα συγκροτηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαρίνα μου καλησπέρα σου,
    ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την ενθάρρυνση. Νιώθω ναι μερικές φωτογραφίες να ήταν σε καλή αρμονία με το αντικείμενο που προσδιόριζαν.
    Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή ιδέα που σου άνοιγε τα χέρια και τη σκέψη να το δουλέψεις όμορφα.
    Καλό απόγευμα Μαρίνα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αξιόλογη πρωτοβουλία το φωτογραφικό αλφαβητάρι.
    Ευαισθησία και καλαισθησία στην επιλογή των φωτογραφιών σου, Γιάννη.
    Εμφανή τα συναισθήματα.
    Στο δεύτερο πέρασμα, στάση στο Ζ. Στο όμορφο έργο τής μητέρας!
    Θα έφταναν χίλιες λέξεις;…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άρη μου καλησπέρα σου.
    Η Γνώμη ενός ποιητή, ενός ανθρώπου ευαίσθητου και δημιουργικού, με τιμάει και σε ευχαριστώ ιδιαίτερα.
    Είναι πολύ όμορφη ιδέα αυτή και δίνει αρκετά περιθώρια έμπνευσης στον κάθε γράφοντα.
    Τα κάδρα της μητέρας είναι ολάκερη ιστορία πραγματικά. Κουβαλάνε πάνω στον καμβά τους άπειρες αναμνήσεις και στιγμές.
    Σε ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πού να πρωτοσταθώ, Γιάννη; Αποκαλυπτικό το αλφάβητό σου, ταξιδιάρικο, καλλιτεχνικό! (Η φωτό με τον ίσκιο εμπνευσμένη!)
    Καλή συνέχεια, φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αλεξάνδρα μου ευχαριστώ κορίτσι μου.
    Χαίρομαι που σου άρεσαν. Η Φωτογραφία με τον ίσκιο πραγματικά βγήκε αυθόρμητα ανοργάνωτα ένα βράδυ σε μια βόλτα.
    Ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλό ξημέρωμα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι όμορφα που φωτογραφισες και το δικο σου αλφαβητο φιλε μας..τελικα διάθεση να εχεις και όλα τα αλλα ερχονται ..ετσι δεν ειναι; ιδέες υπαρχουν.. και να το ετοιμο το αλφαβητο.. όλες η φωτογραφίες εμνπευσμενες..Ο Αρης τελειος!!!
    να περνας όμορφα οτι και να κανεις καλο σου βραδυ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρούλα μου καλησπέρα σου.
    Ευχαριστώ πολύ για την παρουσία και τα καλά σου λόγια.
    Ναι ο Άρης είναι λατρεία....! το ψυχοπαίδι μας.
    Πραγματικά το θέμα της διάθεσης είναι η κινητήρια δύναμη σε όλη μας τη δράση.
    Ευχαριστώ Ρούλα μου. Να είστε καλά, να περνάς όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα Γιαννη σε χαιρετώ και εδω!!τελικά αυτή η φωτογραφική πρόκληση είναι απολαυστική!!!κάθε φορά χαζεύω υπέροχες φωτογραφίες!!!όπως γραφεις και πιο πάνω κάθε φωτογραφία είναι ένα παράθυρο στον κόσμο μας!!!οι δικές σου βγάζουν μια ευαισθησία και νοσταλγία είναι υπέροχες!!!
    Καλό σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Από το α ως το ω ξεχωριστό το αλφάβητό σου γεμάτο ομορφιά και μνήμες!
    Να είσαι καλά!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα Δέσποινα.
    Ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου για την τιμή της επίσκεψης. Με γεμίζει ιδιαίτερη χαρά.
    Ήταν πολύ όμορφη αυτή η σκέψη από το Δελφινάκι και μας ελευθέρωσε να εκφραστούμε σε πολλά πράγματα.
    Ευχαριστώ για τα αισθήματά σου.
    Όμορφη Κυριακή να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μαρία μου, αυτές οι μνήμες πάντα στέκουν δίπλα μας είτε βασανιστικά είτε λυτρωτικά.
    Ευχαριστώ καλή μου για τα όμορφα λόγια σου.
    Καλή Κυριακή να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιάννη μου, λατρεύω το φωτογραφικό σου αλφάβητο. Μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω πράγματα για σένα. Χαίρομαι που η μητέρα σου ήταν ζωγράφος, μου αρέσει ο ίσκιος σου και το αγαπάς το ποδήλατο. Ο Άρης κούκλος και τα δωράκι της Ρένας υπέροχα. Πολλά φιλιά, φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μία μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια και την παρουσία σου,
    Καλή βδομάδα κορίτσι μου, πάντα δημιουργική όπως μας συνηθίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή