H ζωή είναι δώρο. Σαν ένα σπιτικό ηδύποτο σε ακριβό σκαλιστό ποτηράκι, γεμάτο γεύσεις

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Καινούργια Χρονιά με E-Book

Αγαπημένες φίλες και φίλοι,

Καλή χρονιά.
Και παράλληλα καλή καινούργια δεκαετία!



Ξέρω ότι δεν αρχίσαμε καλά, τα δρώμενα γύρω μας τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εσωτερικό επίπεδο δεν είναι δα και τα καλύτερα. Παρ' όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να τα παρατήσουμε, να σκύψουμε το κεφάλι και να εγκαταλείψουμε.

Θα είμαστε εδώ παρόντες, μάχιμοι σε όποιο μετερίζι επέλεξε ο καθένας.

Και η δική μου ψυχολογία δεν μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη. Ένα μεγάλο μας οικογενειακό όνειρο και στόχος κλυδωνίζεται άσχημα και αυτό έχει προκαλέσει αλυσιδωτά μέσα μου πολλές εντάσεις, αναταράξεις. Δεν μπορώ όμως να το εγκαταλείψω. Θα το παλέψω.

Ας πούμε τώρα κάτι πραγματικά καινούργιο και δημιουργικό!

Σκέφτηκα κάποια από τα προσωπικά μου συγγραφικά έργα να δοκιμάσω την τύχη τους σε μορφή E-Book. Σε μορφή δηλαδή ηλεκτρονικού αρχείου.
E-Book που μπορεί ο χρήστης να το κατεβάσει σε πολλές μορφές αρχείων, που χρησιμοποιούν σύγχρονοι ηλεκτρονικοί αναγνώστες και φυσικά αν θέλει να το τυπώσει κιόλας στο δικό του χώρο.

Ξέρω ότι το Ελληνικό κοινό δεν είναι ακόμα εξοικειωμένο με την μορφή αυτή ανάγνωσης που είναι ευρέως διαδεδομένη στο εξωτερικό. Συνεπώς θα ήταν καλύτερο να μεταφράσω κάποια έργα μου και να τα ανεβάσω στα Αγγλικά. Γεγονός που θα οδηγούσε πιθανότατα σε μεγαλύτερη δυνατότητα διάδοσης. Δεν ξέρω, ίσως το κάνω και αυτό αν και, όπως καταλαβαίνετε, η μετάφραση ενός λογοτεχνικού έργου είναι αυστηρά επαγγελματική και ειδικευμένη δουλειά.

Μην σας κουράζω με παρλάτες! Θέλησα να μοιραστώ μαζί σας αυτήν μου την προσπάθεια καθαρά για λόγους μοιράσματος της εμπειρίας. Κάποια έργα μου θα είναι "ελεύθερα", κάποια θα έχουν διάθεση πώλησης. Θα δούμε είναι ένα εγχείρημα στα σπάργανα.




Αυτή είναι η δικτυακή πλατφόρμα διάθεσης των βιβλίων. Είναι μια μεγάλη Αμερικάνικη εταιρεία συνδεδεμένη με τους μεγάλους οίκους του εξωτερικού αλλά και του google play.


Εδώ είναι και το προσωπικό μου προφίλ στην πλατφόρμα.

Προς το παρόν έχω μετατρέψει και ανεβάσει σε μορφή E-Book δύο από τα έργα μου:







Εύχομαι σε όλες και όλους σας, το καλύτερο δυνατό. Ας μην εγκαταλείπουμε. Ας διεκδικήσουμε ότι μπορούμε ο καθένας στη ζωή αβάντα στα όνειρά μας.


50 σχόλια:

  1. Εύχομαι ευόδωση των προσπαθειών σου. Μακάρι και αυτή σου η πρωτοβουλία να έχει αίσιο ξεκίνημα και συνέχιση. Καλή ιδέα Γιάννη αν και δεν ξέρω κατά πόσο οι Έλληνες την επισκέπτονται. Για την πλατφόρμα μιλώ μια και είναι αμερικάνικη. Τώρα βέβαια η μετάφραση θα ήταν μια τέλεια λύση αλλά πρέπει να ξέρεις και ποιος θα το μεταφράσει το έργο σου ώστε να μη χάσει το ύφος του και τον τρόπο γραφής του το κάθε έργο σου.
    Καλό σου βράδυ Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο Άννα μου καθώς και εγώ συμμερίζομαι την ίδια άποψη. Δοκιμαστικά είναι όλα αυτά να το ξέρεις. Προσπάθειες κάνουμε. Για τη μετάφραση είναι μεγάλη υπόθεση. Ίσως κάνω κανένα ...απονενοημένο διάβημα που ξέρεις. Ευχαριστώ καλή μου φίλη για όλα. Ξέρω ότι είσαι κοντά μου σε κάθε φάση ή απόφαση δημιουργίας.

      Διαγραφή
  2. Γιάννη μου, μιας και εγώ είμαι ιδιαιτέρως εξοικειωμένη με τα ηλεκτρονικά βιβλία, και επειδή δεν απόλαυσα όσο ήθελα (λόγω άλλων διαβασμάτων) το Ακροπατώντας στο Όνειρο, το "κατέβασα" από την πλατφόρμα, το αποθήκευσα στην επιφάνεια εργασίας και θα το επεξεργαστώ ξανά όλο μαζί, ολοκληρωμένο, όχι σε συνέχειες. Υπέροχη ιδέα, Γιάννη μου. Με το καλό. Όσο για το "μεγάλο οικογενειακό όνειρο", οι κλυδωνισμοί δεν μας κάνουν να τα παρατήσουμε, μας πεισμώνουν. Σωστά? Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2020, φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία μου,
      σε ευχαριστώ αγαπητή μου φίλη μέσα απ την καρδιά μου για όλα. Για τις ευχές, για την συνεχή σου παρουσία εδώ, γεμάτη ζεστασιά και στήριξη. Ευχαριστώ και για τα ονομαστικά χρόνια πολλά.
      Κρατώ την αύρα σου και ελπίζω να τα καταφέρουμε καλή μου φίλη. Σε φιλώ.

      Διαγραφή
    2. Είμαι βέβαιη ότι θα πάνε όλα καλά, Γιάννη μου. Πείσμα, υπομονή και επιμονή χρειάζεται.

      Διαγραφή
    3. Ένα ακόμα ευχαριστώ Μία μου γιατί είσαι εδώ, παρούσα, συμμέτοχος, παραστάτης. Τα φιλιά μου.

      Διαγραφή
  3. Γιάννη Πολύχρονος, γερός και δημιουργικός και τα όποια προβλήματα να ξεπεραστούν γρήγορα!!!
    Ήδη έχω ανεβάσει κι εγώ το βιβλίο μου εκεί, έναντι συμβολικού τιμήματος, σύντομα θα το διαθέτω εντελώς δωρεάν. Δυστυχώς είναι όπως το λες, το ελληνογλωσσο κοινό είναι περιορισμένο. Θέλει διαφήμιση, η πλατφόρμα δίνει κάποιες δυνατότητες, δεν το έχω ψάξει ακόμα ιδιαίτερα. Πάντως, σου εύχομαι καλοτάξιδα, διότι τα βιβλία σου το αξίζουν.
    ΥΓ: Ωραίο ξεκίνημα Γιάννη μου, για το 2020!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασίλη μου καλησπέρα και χρόνια σου πολλά και σένα και συγγνώμη για την απουσία στις ευχές μου!
      Θέλω να μου δώσεις την διεύθυνση του προφίλ σου στην εφαρμογή Βασίλη. Θα δούμε, ναι, πως θα πάει το εγχείρημα και θα το αξιολογήσουμε. Ευχαριστώ για τις ευχές σου αγαπητέ φίλε, να είσαι καλά.
      Καλή χρονιά!

      Διαγραφή
  4. Ω Γιάννη μου! Τι όμορφα!
    Καταρχάς, Χρόνια καλά και πολλά για την ονομαστική σου εορτή, καλή κι ευλογημένη χρονιά να έχεις. Δημιουργική να είναι και με καλή υγεία!
    Θα αποθηκεύσω τους συνδέσμους, καθώς δεν έχω παρακολουθήσει κανένα από τα δύο έργα σου!
    Καλή συνέχεια να έχεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστέα μου,
      καλησπέρα γλυκιά μου και καλή χρονιά! Σε ευχαριστώ για κάθε σου παρουσία και αύρα. Να είσαι καλά σε ότι κάνεις και η νέα χρονιά να είναι γεμάτη ομορφιά και δημιουργία.

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα Γιάννη μου αγαπημένε!
    Καλή χρονιά και από εδώ!
    Πολύχρονος και ευτυχισμένος!
    Να χαίρεσαι το όνομά σου!

    Στεναχωρεθηκα για το οικογενειακο ονειρο που ανεφερες και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, να αλλαξουν τα πραγματα και να υλοποιηθει με τον καλυτερο δυνατο τροπο!

    Συγχαρητηρια για τα e book σου!
    Ευχομαι να αγαπηθουν απο ολον τον κοσμο! Το αξιζουν!
    Οπως και εσυ φυσικα!

    Σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου,
      ας είμαστε αρχικά καλά και να παλέψουμε όσο μπορούμε για τα όνειρά μας. Το αξίζουμε. Σε ευχαριστώ για όλα σου, για κάθε παρουσία και αίσθηση αύρας εδώ. Καλή χρονιά κορίτσι μου.

      Διαγραφή
  6. Έχω διαβάσει και τα δυο έργα. Όμορφη η σκέψη σου και μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί πραγματικά το αξίζουν. Εύχομαι καλοτάξιδα.
    Πολύχρονος Γιάννη μου! Χρόνια καλά κι ευλογημένα, υγιής, δυνατός και χαρούμενος κοντά στους αγαπημένους σου.
    Σε πείσμα των καιρών κράτησε στην ψυχή σου την δύναμη να αντέχει, το φως να φωτίζει, την χαρά να την μοιράζεσαι, την αγάπη και τη σοφία. Εμείς θα κρατήσουμε ένα παράθυρο ανοιχτό με την ελπίδα και την στήριξη, για όταν την χρειάζεσαι.
    Μια όμορφη, δημιουργική, φωτισμένη Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννίκα μου,
      αυτό το παράθυρο που αναφέρεις, για μένα, αποτελεί ένα εξαίρετο δώρο! Δώρο μάλιστα ζωής και ανάσας. Είσαι πάντα εδώ, το ξέρω, το νιώθω, το απολαμβάνω. Να είσαι καλά, να συνεχίζουμε να δημιουργούμε.
      Καλή χρονιά κορίτσι μου.

      Διαγραφή
  7. Πολυ καλη κινηση Γιαννη! Μην ξεχνας οτι υπαρχει μια δευτερη Ελλαδα εκει εξω που μιλα Ελληνικα...εχω σκοπο να κανω το ιδιο αλλα τεμπελιαζω...οποτε
    Χρονια Πολλα για την γιορτη σου)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ καλέ μου φίλε. Ειλικρινά ευχαριστώ. Θα το προσπαθήσουμε και ότι βγει φίλε μου. Κάνε και εσύ την προσπάθειά σου, μην το αφήνεις.
      Καλή χρονιά να έχεις.

      Διαγραφή
  8. Γιάννη, καταρχήν χρόνια πολλά! Οτι επιθυμείς και πάντα γερός και δυνατός! Πολύ καλή η ιδέα σου! Σίγουρα θέλει πολύ δουλειά, αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μου,
      ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη για τις ευχές, την συμμετοχή, τα συναισθήματά σου. Χαρά μου να σε γνωρίζω και να απολαμβάνω την αύρα σου.
      Καλή χρονιά να ευχηθώ ξανά.

      Διαγραφή
  9. Όπως γράφεις, Γιάννη, το ελληνικό κοινό δεν είναι εξοικειωμένο με τα ηλεκτρονικά βιβλία. Κι εμείς οι γεροντότεροι δυσκολευόμαστε με τις οθόνες.
    Εύχομαι να επιτύχει η προσπάθειά σου, αξίζουν πολύ τα γραπτά σου, όσο τα γνώρισα από τις σχετικές αναρτήσεις σου. Πραγματικά ήσαν πολύ ωραία.
    Εύχομαι ακόμα, το 2020 να υλοποιηθεί το οικογενειακό σας όνειρο. Η δήλωση «θα το παλέψω» είναι ελπιδοφόρος οιωνός.
    Χρόνια πολλά!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Άρη μου όσον αφορά την διείσδυση των e-book στο Ελληνικό αναγνωστικό κοινό. Η αίσθηση του έντυπου βιβλίου, της μυρωδιάς, της υφής του, είναι αναντικατάστατα.
      Η όλη αυτή μου προσπάθεια ας την λογαριάσουμε ως προσπάθεια. Ως δοκιμή. Και θα δούμε στη συνέχεια.
      Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τις σκέψεις σου εδώ με τις δικές μου. Και το κυριότερο ευχαριστώ για τις ζεστές σου ευχές σε σχέση με τα οικογενειακά μας όνειρα.
      Καλή χρονιά Άρη μου.

      Διαγραφή
  10. Μαζί με τις ολόψυχες ευχές μου για τη γιορτή σου, στέλνω όλη τη θετική μου σκέψη αλλά και την πεποίθηση πως θα παλεύεις διαρκώς για τα όνειρά σου. Δεν είσαι απ' τους ανθρώπους που παραιτούνται και συνήθως οι μαχητές της ζωής, υλοποιούν τους στόχους τους, μετά από σκληρές προσπάθειες και αγώνες. Καλή επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα με την πλατφόρμα αυτή. Στην Ελλάδα μπορεί να μην έχει τόση απήχηση, αλλά στο εξωτερικό το ebook κάνει θραύση. Δεδομένου ότι Έλληνες υπάρχουν σ' όλες τις γωνιές του πλανήτη, ίσως αποδειχτεί σοφή αυτή η κίνησή σου.
    Χρόνια Πολλά και με εκπληρωμένες τις προσδοκίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου,
      καλησπέρα αγαπητή μου φίλη. Μου δίνεις κουράγιο και ενθάρρυνση και αυτό για μένα είναι και το πιο σπουδαίο. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για αυτό. Η Smashwords κάνει σπουδαία προώθηση στα ηλεκτρονικά βιβλία. Το κάνει σε πλατφόρμες διεθνείς και μεγάλες. Βέβαια αυτό απαιτεί συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές στην φόρμα του βιβλίου και εκεί έχω πολύ δουλειά να κάνω.
      Δεν ξέρω Μαρία μου. Ίσως όλο αυτό να είναι μια απέλπιδα κίνηση και τίποτα παραπάνω.
      Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ Μαρία μου για κάθε σου στήριξη.Και για τις ευχές σου.

      Διαγραφή
  11. Πρώτα ξεκινώ με τα Χρόνια Πολλά της γιορτούλας σου και εύχομαι καλή δύναμη με ότι καταπιάνεσαι στη ζωή σου, είτε είναι η συγγραφή είτε κατασκευές και πολύ καλά κάνεις και πειραματίζεσαι και με τα E-book!
    Προσωπικά έχω διαβάσει μερικά βιβλία μέσα από E-book βασικά ξενόγλωσσα μια και δύσκολα μπορώ να τα προμηθευτώ αλλιώς, όσο για τα Ελληνικά παρατηρώ πως τα τελευταία χρόνια οι διαδικτυακές αυτές πλατφόρμες όλο και εμπλουτίζονται και αυτό είναι αισιόδοξο για το μέλλον όλων μας και ειδικά της νέας γενιάς!
    Καλή πορεία και στα δυο διαδικτυακά σου παιδιά-βιβλία και ειδικά στην Ελουάζ σου, που πολύ αγάπησα απ΄την πρώτη στιγμή που είδε το φως!
    ΑΦιλιά αισιόδοξα και χαμογελαστά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου φίλη,
      αγαπημένη μου φίλη. Σε ευχαριστώ για την αύρα των ευχών σου και της καρδιάς σου. Θα δω πως θα εξελιχθεί όλο αυτό, μια προσπάθεια είναι ή μια ...απελπισία.
      Ξέρω ότι είσαι δίπλα μου σε κάθε μου προσπάθεια Στεφανία.
      Κρατώ τη ζεστασιά των ευχών σου ολόψυχα. Τα φιλιά μου.

      Διαγραφή
  12. Γιάννη, πρώτα απ' όλα Χρόνια σου πολλά!
    Δεν το βάζουμε κάτω σε καμιά δυσκολία και ειδικά σε ό,τι αφορά όνειρα ζωής!
    Εύχομαι καλή δύναμη και είμαι σίγουρη ότι θα το καταφέρεις!
    Θεωρώ ότι είναι πολύ έξυπνη η κίνησή σου για το ηλεκτρονικό βιβλίο!
    Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα κάνω χρήση αυτού του τρόπου και θα σε διαβάσω!
    Καλή συνέχεια και επιτυχίες με όσα δημιουργικά καταπιάνεσαι!
    Είσαι ανήσυχο πλάσμα και... καλά κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλαύκη μου,
      ευχαριστώ πολύ που είσαι πάντα πλάι μου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Εντάξει, για το προσωπικό μας όνειρο δεν είμαι αισιόδοξος. Δεν θέλω να ανοιχτώ παραπάνω, απλά κρυφτό με τον εαυτό μου παίζω, με λίγα λόγια τον κοροϊδεύω. Τέλος πάντων.
      Δεν ξέρω πως θα πάει αυτό το εγχείρημα, θα το δούμε. Μια προσπάθεια ενός ανήσυχου ή απελπισμένου πλάσματος είναι.
      Σε ευχαριστώ απ την καρδιά μου.

      Διαγραφή
  13. Γιάννη μου χρόνια σου πολλά, δημιουργικά, αγωνιστικά και με υγεία.
    Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο καινούργιο σου εγχείρημα με χαροποιεί ιδιαίτερα ότι πηγαίνεις ένα βήμα παραπέρα στο χώρο του διαδικτύου.
    Πάντα επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη. Για τις ευχές και τα καλά σου λόγια. Θα το δούμε κορίτσι μου πως θα πάει. Παλεύουμε με τις σκιές μας και τις τρέλες μας.
      Σε φιλώ κορίτσι μου.

      Διαγραφή
  14. Χρονια πολλα για την γιορτή σου Γιάννη να εισαι γερός και δυνατος..και βέβαια δεν το βάζουμε κατω..σε οτι δυσκολίες μας ερχονται.. οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμενοι να προσπαθούμε ..να φτάνουμε εκει που νομίζουμε ότι δεν μπορούμε..!!!
    Το εγραφε ένα μικρο μπερλοκ που μου εκανε δώρο η εγγονη μου.. και ήταν τόσο ομορφη φραση....ας γινει το μοτο μας...
    Να εισαι καλά οτι και να κανεις στι αγαπας σου..καλη επιτυχία..😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου καλή μου. Τις χρειάζομαι και ξέρω ότι είναι απ την καρδιά σου. Προχωράμε μπροστά και το παλεύουμε τουλάχιστον.
      Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  15. Γιάννη χρόνια σου πολλά..
    Να είσαι υγιής και ό,τι καλό στην οικογένεια σου..
    Τα όνειρα υπάρχουν για να γίνονται πραγματικότητα.. Αξιοσύνη έχεις , επιτυχίες εύχομαι σε ότι καταπιάνεσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τάσο μου!
      τι ευχάριστη έκπληξη φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ζεστές σου ευχές. Να είσαι καλά. Κρατώ την ζεστασιά και την αλήθεια των ευχών σου.

      Διαγραφή
  16. Κατ' αρχάς, χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σου Γιάννη! Να ζήσεις πάντα με υγεία και κάθε ευτυχία!
    Πολύ καλό το εγχείρημα και εύχομαι καλή τύχη! Τα ebooks συμφέρουν από πολλές απόψεις, και εμένα προσωπικά από θέμα χώρου, και όντως στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένο... Όμως όλο και ανεβαίνουν και στο ελληνικό κοινό!
    Ό,τι καλύτερο εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου,
      ευχαριστώ πολύ για τις ζεστές σου ευχές. Τις κρατώ κοντά μου με τη θετική τους αύρα. Για να δούμε καθώς θέλει και το ανάλογο σωστό στήσιμο το όλο εγχείρημα καλή μου φίλη. Ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
  17. Γιαννη μου, πολυχρονος και γερός εύχομαι, με καθε καλό στη ζωή σου!!!
    Καλή επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα!
    Εύχομαι να βρεθεί διέξοδος, να μη χαθεί το όνειρο... Είμαι σίγουρη πως θα το παλέψεις! (Όσο για τα δρώμενα γύρω μας κι εγώ δεν τα βλέπω καθόλου καλά τα πράγματα...)
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλγα μου καλησπέρα κορίτσι μου,
      χαίρομαι και απολαμβάνω τις γλυκές σου ευχές και την παρουσία σου. Θα προχωρήσουμε να δούμε πως θα το χειριστούμε καλή μου φίλη.
      Ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
  18. Φίλε Γιάννη, Χρόνια πολλά κι από δω.
    ΜΠΡΆΒΟ για την κίνησή σου αυτή. Έχω διαβάσει καθ τα δύο σου βιβλία και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΆ και ισάξια μεγάλων συγγραφέων.
    Ελπίζω να τύχουν ανάλογης υποδοχής.
    Εύχομαι τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο σας, να τα ξεπεράσετε σύντομα.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου
      ευχαριστώ αγαπητή μου φίλη για την παρουσία, τις ευχές και τα συναισθήματά σου. Για μένα τα λόγια σου προσφέρουν θέρμη και ενθάρρυνση σε κάθε μου προσπάθεια, να το ξέρεις.
      Μακάρι να πάνε όλα καλά.
      Σε φιλώ.

      Διαγραφή
  19. Kαλή επιτυχία και από εδώ στο νέο ταξίδι Γιάννη!
    Νέες θάλασσες, νέες περιπέτειες. Όποιος γυρίζει, μυρίζει λέει ο λαός.
    Εύχομαι όλα να πάνε όπως επιθυμείς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου καλησπέρα.
      Δεν ξέρω καλή μου φίλη αν θα είναι ταξίδι ή απόπειρα. Θα το επανεκτιμήσουμε στην πορεία. Όμως εγώ κρατώ την αύρα που συνέχεια στέλνεις σε ότι προσπαθώ να δημιουργήσω. Και σε ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό.

      Διαγραφή
  20. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΛΉ ΙΔΈΑ ΓΙΆΝΝΗ ΜΟΥ!!!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου σε ευχαριστώ πολύ. Η Ευχή σου με συντροφεύει. Καλή σου βδομάδα.

      Διαγραφή
  21. Να προσέχεις τις εσωτερικές αναταράξεις σε παρακαλώ.
    Χαίρομαι που τα έκανες e-book
    Καλή εβδομάδα
    σε φιλώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνια μου,
      ευχαριστώ για τις γλυκές σου ευχές. Οι αναταράξεις είναι συνεχείς, προσπαθούμε όσο γίνεται. Καλή βδομάδα.

      Διαγραφή
  22. Καλή χρονιά johnpit !! Ειλικρινά χαίρομαι που κυνηγάς τους στόχους και προσπαθείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου . Μου αρέσουν τα αστυνομική διηγήματα και δεν έχω διαβάσει ακόμη τα δικά σου .Εύχομαι το 2020 να σταθεί καλότυχα κοντά σε σένα και την οικογένειά σου .Καλό βράδυ ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριακή, αγαπητή φίλη,
      σε ευχαριστώ πολύ για τις τόσο ζεστές σου ευχές και τα όμορφα λόγια σου. Να είμαστε όλοι καλά και να πορευόμαστε εδώ παρέα. Καλή χρονιά και σε σένα αγαπητή φίλη.

      Διαγραφή
  23. Μέρες τώρα ψάχνω χρόνο για να περάσω από εδώ Γιάννη μου! Είδα κάποια στιγμή στο fb για το εγχείρημά σου αυτό και χάρηκα για σένα! Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα και πραγματικά να μην το βάζουμε κάτω σε καμιά δυσκολία, να έχουμε δύναμη και υπομονή!!
    Εύχομαι να ξεπεραστεί κάθε πρόβλημά σου και να έχεις υγεία εσύ και οι αγαπημένοι σου!
    Σε φιλώ
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου,
      ευχαριστώ πάντα για την τιμή της επίσκεψης και των λόγων σου. Τα συναισθήματά σου είναι δοκιμασμένα καλή μου φίλη και τα γνωρίζω. Παλεύουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.
      Σε φιλώ.

      Διαγραφή